Allergeenid

Pärast iga tootmist puhastatakse masinad ja asjad, nagu näiteks kühvlid, lusikad jne. Siiski ei saa välistada, et järgmiste ainete jälgi võib leida muudest ootamatutest sortidest: lõhna- ja maitseained, kapsaitsiin, kollajuur, karri, munavalge, maapähklivõi, etüülalkohol, glükoos, gluteen, mesi, piim (täispiima šokolaad), taimsed rasvad, peet, osakesed, pähklid, seesam, soja, spinat, vanill, vanilliin, kaneel.

Erineva maitsega mandlite allergeenid:

  1. Õuna-kaneeli H1
  2. Café Latte H1
  3. Traditsiooniline H1
  4. Irish Cream H1,H
  5. Jamaika Rum H1,H
  6. Mandlilikööri H1,H
  7. Karamelli ja soola-karamelli H1,G,F
  8. Martsipan H1
  9. Nutella H1,H2,G,F
  10. Kirsi-Kakao H1,H
  11. Kaneeli H1
  12. Mee H1, H
  13. Suitsu-soola mandel H1
  14. India pähkel karriga H4
Soja               F
Piim/Laktoos G
Alkohol          H
Mandel         H1
Metspähkel    H2
India pähkel H4

Mandleid hoida kuivas ja jahedas.