Allergeenid
Pärast iga tootmist puhastatakse masinad ja asjad, nagu näiteks kühvlid, lusikad jne. Siiski ei saa välistada, et järgmiste ainete jälgi võib leida muudest ootamatutest sortidest: lõhna- ja maitseained, kapsaitsiin, kollajuur, karri, munavalge, maapähklivõi, etüülalkohol, glükoos, gluteen, mesi, piim (täispiima šokolaad), taimsed rasvad, peet, osakesed, pähklid, seesam, soja, spinat, vanill, vanilliin, kaneel.
Erineva maitsega mandlite allergeenid:
- Õuna-kaneeli H1
- Café Latte H1
- Traditsiooniline H1
- Irish Cream H1,H
- Jamaika Rum H1,H
- Mandlilikööri H1,H
- Karamelli ja soola-karamelli H1,G,F
- Martsipan H1
- Nutella H1,H2,G,F
- Kirsi-Kakao H1,H
- Kaneeli H1
- Mee H1, H
- Suitsu-soola mandel H1
- India pähkel karriga H4
Piim/Laktoos G
Alkohol H
Mandel H1
Metspähkel H2
India pähkel H4
Mandleid hoida kuivas ja jahedas.